Комерцијална банка: Од петка уместо шалтера банкомат

Економија

Руководство Комерцијалне банке донело је одлуку о затварању експозитуре у Сокобањи, а како се наводи у њиховом саопштењу, она ће радити до петка, 28. јануара. Након тога клијенти из Сокобање и њихови рачуни биће пребачени у оближњу експозитуру у Алексинцу. Како се наводи уговори клијената, услуге, бројеви рачуна и платних картица остају непромењени.

У банци истичу да ће због новонасталих околности корисници услуга из Сокобање имати одређене погодности у наредном периоду.

– Желећи да им помогнемо да се што лакше прилагоде променама, нећемо им наплаћивати трошкове вођења рачуна све до 30. јуна 2022. године. У истом периоду, на шалтерима Поште у овом месту, свим клијентима физичким лицима омогућићемо да уплаћују новац на своје рачуне без накнаде, а правним лицима да уплаћују пазар по повлашћеним условима – наводи се у саопштењу.

Додаје се и да ће банкомат Комерцијалне банке остати у Сокобањи.

Разлог затварања експозитуре је, како су навели, све веће интересовање грађана за дигитално банкарство и пад у посети експозитурама. Од почетка епидемије, у условима отежаних здравствених околности, Комерцијална банка је остварила раст од 40% у коришћењу сервиса дигиталног банкарства, док је у експозитурама забележила око 20% мање трансакција у односу на 2019, стоји у саопштењу.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + six =