Карате клуб „Озрен Сокотопˮ: Одржано такмичење у катама а ускоро и борбе

Спорт

Чланови Карате клуба „Озрен Сокотопˮ су 2019. годину завршили веома успешно а круна је била организација полагања за ученичка звања у каратеу које је одржано крајем децембра. Тада је свих двадесет чланова клуба успело да положи и стекне веће звање, односно појас, за који су и аплицирали.

‒ За почетак нове такмичарске и тренажне сезоне, организовали смо такмичење свих млађих вежбача, што подразумева почетнике и вежбаче до плавог појаса. Учешће у такмичењу узело је 22 такмичара који су се такмичили само у катама а за два месеца клуб ће организовати још једно клупско надметање како регистрованих, тако и будућих такмичара, где ће сви имати прилике да се такмиче и у борбама ‒ рекла је за наш портал Ивана Занфировић, тренер КК „Озрен Сокотопˮ.

Клуб, већ годинама уназад, практикује овакав вид такмичења, јер је веома добар за стицање искуства и увођење деце у такмичарски програм и будућа надметања на татамију, како на домаћим тако и на међународним такмичењима, сазнајемо од тренера.

Одмора нема и у периоду школског распуста одржаваће се техничко-тактички тренинзи, како почетника тако и такмичарске екипе која своје насупе има већ почетком фебруара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 2 =