Teretana

Нова теретана допринела већем интересовању за припреме спортских екипа

Друштво Спорт

Након непуна два месеца од почетка рада, теретана у оквиру Спортско-рекреативног центра „Подина” бележи одличну посећеност.

̶ Након децембра месеца, током ког је коришћење теретане било бесплатно, више нема гужви и остали су само озбиљни вежбачи ̶ каже Милош Крстић, директор СРЦ „Подина”.

Teretana Он додаје да је интересовање спортских екипа за припреме много веће након отварања теретане која ће бити на располагању екипама које буду своје припреме реализовале у Сокобањи.

̶ Ми планирамо да набавимо нове справе и реквизите које ће употпунити понуду теретане ̶ додаје Крстић.

На питање, да ли ће бити запослено лице које ће бити на располагању вежбачима у смислу давања савета и инструкција за правилно коришћење справа и најефикасније вежбање, Крстић каже да, тренутно, не постоји могућност запошљавања сличних кадрова, али да ће бити направљени програми вежбања који ће бити истакнути у теретани тако да ће вежабачи моћи да одаберу један од програма који им највише одговара.

̶ Све ће бити текстуално и сликовно приказано, које вежбе и колико пута и на који начин треба радити тако да ће и почетницима бити омогућено да правилно вежбају ̶ закључује Крстић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 5 =