ЈП „Зеленило” обележило седам година пословања

Друштво

Јавно предузеће „Зеленило” је са својим оснивачима, пословним партнерима и пријатељима у петак 20. септембра на свом плацу обележило седми рођендан. Окупљенима се обратио Бојан Тодосијевић директор предузећа рекавши да је 2016. године ЈП „Зеленило” са мало пара, много очекивања, мало наде и велике стрепње, почело са радом.

− Предузеће је основано скромно са мало опреме без радника, радног простора а са много обавеза. Тог тренутка почела је борба за изградњу куће која се зове ЈП „Зеленило” Сокобања, човек по човек, машина по машина, цигла по цигла, блок по блок, жеља воља, нада, непроспаване ноћи и неискоришћен годишњи одмори − рекао је Тодосијевић.

Он је истакао да су прве две године биле најтеже, јер нису имали довољно радне снаге ни опреме. Машине су у међувремену набавили и опремили се толико, да им сада недостаје радна снага, коју ће у наредном периоду у складу са законом и финансијским могућностима ангажовати.

− Заједно смо ишли овим путем, оснивачи, управљачи, сарадници, ангажовани и запослени, свако је у оквиру својих могућности допринео његовом расту. Направљен је механизам који ради и сваки део ма колико изгледао мали и безначајан, даје систему стабилност. Ми нисмо само предузеће , ми смо једна велика породица која је јавни интереставила изнад личног − додао је Тодосијевић.

Ово предузеће тренутно има 13 запослених и 40 радно ангажованих људи, који успешно одговарају захтевима корисника, а у наредном периоду планира се запошљавање још радника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × two =