Једна и по деценија од оснивања СНС и почетак кампање за локалне изборе

Друштво Политика

Званичним отпочињањем кампање Српска напредна странка је у суботу 21. октобра обележила 15 година постојања. Овим поводом чланови Општинског одбора странке у Сокобањи окупили су се у центру на мермерном шеталишту, где су делили материјал и разговарали са грађанима.

Председник Општинског одбора, Владимир Миловановић, је најпре свим члановима Српске напредне странке честитао годишњицу.

− Српска напредна странка основана је 21. октобра 2008. године, а на дан када је навршено 15 година успешног рада, званично је почела кампања за парламентарне и локалне изборе који се очекују 17. децембра − рекао је Миловановић.

Он је додао да је председник општине Сокобања, др Миодраг Николић, из одређеног разлога поднео оставку и да ће за неколико дана бити формиран привремени орган општине, тако да ће локални избори бити превремени, а складу са уоченим околностима.

− Као што сам више пута истакао, желим да станемо на црту оним малобројним људима који немају поверења у наш рад. И овом приликом позивам и групе грађана и друге партије да упоредимо и видимо шта су они урадили док су били на власти а шта ми до сада. Грађани општине Сокобања су, препознали наш рад, труд, жељу и ангажовање да свима у нашем месту буде боље и верујем да ће гласањем наше странке на предстојећим изборима, наградити наш труд − рекао је он.

Миловановић је додао да ће кампања бити интензива и да ће се трудити да поразговарају са свим мештанима о томе шта им се допало а посебно шта им се није допало у раду локалне самоуправе до сада и шта треба променити. Први човек ОО СНС позвао је све домаћине, озбиљне и квалитетне људе, који желе бољитак општини Сокобања и њеним становницима да се прикључе кампањи СНС.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + nineteen =