Javni uvid o upravljanju Spomenikom prirode „Ripaljka”

Društvo

Javno preduzeće „Zelenilo – Sokobanja” izdalo je obaveštenje o održavanju javne sednice Komisije za javni uvid predloga Plana upravljanja Spomenikom prirode „Ripaljka” za period od 2021. – 2030. godine. Održavanje sednice i prisustvo istoj u uslovima pojačanih mera zaštite od virusa korona obavljaće se pod određenim uslovima. Građani koji žele da prisustvuju ovom događaju potrebno je da najave svoje prisustvo i da imaju adektvatnu zaštitnu opremu.


Javno preduzeće „Zelenilo – Sokobanja” kao upravljač zaštićenog područja, Spomenika prirode „Ripaljka”, obaveštava javnost da će javna sednica Komisije za javni uvid predloga Plana upravljanja Spomenikom prirode „Ripaljka” za period 2021. – 2030. godine, biti održana u ponedeljak, 25. maja 2020. godine, sa početkom u 13 časova, u sali iznad Vatrogasnog doma u Sokobanji.

Podnosioci predloga i sva lica zainteresovana da prisustvuju sednici, dužni su da najkasnije do 25. 5.2020. godine, do 11 časova, dostave preduzeću „Zelenilo – Sokobanja” svoje podatke (ime i prezime, adresa), kako bi dobili akreditacije i zaštitnu opremu za prisustvovanje sednici. Podatke dostaviti lično, pozivom na telefon 018/833-068 ili na i-mejl adresu zelenilosokobanja@gmail.com, stoji u obaveštenju dostavljenom našoj
redakciji.


 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four + 10 =