Јавни увид о управљању Спомеником природе „Рипаљка”

Друштво

Јавно предузеће „Зеленило – Сокобања” издало је обавештење о одржавању јавне седнице Комисије за јавни увид предлога Плана управљања Спомеником природе „Рипаљка” за период од 2021. – 2030. године. Одржавање седнице и присуство истој у условима појачаних мера заштите од вируса корона обављаће се под одређеним условима. Грађани који желе да присуствују овом догађају потребно је да најаве своје присуство и да имају адектватну заштитну опрему.


Јавно предузеће „Зеленило – Сокобања” као управљач заштићеног подручја, Споменика природе „Рипаљка”, обавештава јавност да ће јавна седница Комисије за јавни увид предлога Плана управљања Спомеником природе „Рипаљка” за период 2021. – 2030. године, бити одржана у понедељак, 25. маја 2020. године, са почетком у 13 часова, у сали изнад Ватрогасног дома у Сокобањи.

Подносиоци предлога и сва лица заинтересована да присуствују седници, дужни су да најкасније до 25. 5.2020. године, до 11 часова, доставе предузећу „Зеленило – Сокобања” своје податке (име и презиме, адреса), како би добили акредитације и заштитну опрему за присуствовање седници. Податке доставити лично, позивом на телефон 018/833-068 или на и-мејл адресу zelenilosokobanja@gmail.com, стоји у обавештењу достављеном нашој
редакцији.


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − 2 =