Поручивање књига из библиотеке и телефоном

Друштво

За време ванредног стања, од 27.марта, Народна библиотека „Стеван Сремац” је почела са радом са корисницима. Како сазнајемо, интересовање за књиге било је повећано у том периоду, највероватније због ограниченог кретања и вишка слободног времена. Међутим, у том периоду још увек је на снази била одлука о забрани кретања лица старијих од 65 година. Тада је сокобањска библиотека својим најстаријим члановима, које је обухватала одлука о забрани кретања, омогућила да телефоном поруче књигу коју желе да читају а иста би им била достављена на кућну адресу.

– Ова акција се показала веома добро и ми смо дошли на идеју да наставимо са њом и сада када више не постоји забрана кретања. Mогућност да наруче књигу сада имају сви непокретни и слабо покретни чланови – поручују из сокобањске библиотеке.

Цео фонд књига заинтересовани читаоци могу пронаћи у виртуелној библиотеци на сајту Народне библиотеке „Стеван Сремац” Библиотека Стеван Сремац Сокобања а књиге можете поручити на бројеве телефона 830-251 и 064/856-07-97.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + eighteen =