Ивица Дачић и Драган Марковић Палма у Сокобањи

Политика

У оквиру кампање за предстојеће параламентарне и локалне изборе, представници коалиције „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма” обишли су јуче Сокобању. Делегацију су предводили Ивица Дачић, први потпредседник Владе и министар спољних послова и Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и градоначелник Јагодине. Они су прошетали центром града у друштву представника општинских одбора СПС-а и ЈС у Сокобањи и обратили се грађанима у амфитеатру испред купатила „Амам”.

Aperture: 5
Camera: NIKON D7000
Iso: 400
Orientation: 1

‒ Данас су специфични услови и изборна кампања се води на један посебан начин, без неких већих скупова. То је, можда, прилика да се обрати пажња на програме, што би требало да буде суштина деловања политичких странака. Моја странка и коалиција има јасан програм, ми стојимо чврсто иза неких наших принципа. То је одбрана територијалног интегритета и суверенитета, одбрана права српског народа ван Србије, нарочито сад је актуелна ситуација у Црној Гори и наставак политике повлачења признања Косова. У економском смислу залажемо се за принципе социјалне правде и за већу улогу радничких права ‒ рекао је Ивица Дачић, први потпредседник Владе и министар спољних послова.

Снежана Радовановић, председница ОО СПС у Сокобањи, предводила је сокобањске социјалисте који су пожелели добродошлицу гостима.

‒ Оно што је хтела Социјалистичка партија у Сокобањи овог дана да покаже, то је да су мале средине такође битне за наше руководство и нашу државу, јер је то основна база одакле све потиче и покреће се. Социјалистичка партија Србије у Сокобањи излази на изборе под редним бројем два. Ми смо препознатљиви по својој доследности, поштењу, способности да разумемо проблеме наших грађана и да их решавамо. Тако да у наредном периоду, у зависности од резултата и броја гласова, ми планирамо као тим заједно са грађанима, који морају да се питају где се троше паре,одређујемо шта су приоритети. О томе ћемо у наредним данима да разговарамо са грађанима у Сокобањи, као и ко смо и шта смо и шта желимо да учинимо у сарадњи са осталим партнерима који прођу на изборима ‒ каже Радовановић.

Кандидат за посланика на листи „Ивица Дачић-Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма” је и Радиша Милановић из Сокобање.

‒ Стицајем околности ја сам једини кандидат за посланика из Сокобање на овим изборима и задовољство ми је што могу да представим Социјалистичку партију Србије. Наша партија је партија поштених и добрих људи. Сокобања је мало место, сви се добро знамо, знамо се ко смо, шта смо а ја сам ту да пренесем глас ових људи и биће ми свакако задовољство ‒ каже Милановић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 9 =