Инфо дан компаније „Србија Зиђин Мајнингˮ у Сокобањи

Друштво

Компанија „Србија Зиђин Мајнингˮ власник рудника Чукару Пеки у Бору, у сарадњи са зајечарском филијалом Националне службе за запошљавање, у уторак, 13. јуна од 12 до14 часова организује Инфо дан у просторијама испоставе Националне службе за запошљавање у Сокобањи.

Представници Службе за људске ресурсе компаније Србија Зиђин Мајнинг представиће заинтересованим грађанима Сокобање компанију, као и понуду отворених позиција за запослење у првом зеленом руднику у Србији – Чукару Пеки.

Тражиоци запослења биће у могућности да предају своје радне биографије на штанду компаније и добију све информације у вези са слободним радним местима у овој рударској фирми, која је за пет година пословања у Србији и само годину ипо дана рада рудника Чукару Пеки упослила више од 800 људи. Осим као један од најпожељнијих послодаваца у источној Србији пре свега по заради која увелико превазилази просећну зараду у републици, компанија је постала позната и по свом опредељењу да гради и развија одрживо зелено рударство и посебну пажњу посвећује безбедности запослених.

Иначе, осим на сајму запошљавања у Бору, компанија је, да би постала видљивија и грађанима из општина Зајечарског округа, учествовала на Сајму запошљавања у Бољевцу, а недавно је организовала и Инфо дан у Зајечару.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + eight =