Info dan kompanije „Srbija Ziđin Majningˮ u Sokobanji

Društvo

Kompanija „Srbija Ziđin Majningˮ vlasnik rudnika Čukaru Peki u Boru, u saradnji sa zaječarskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje, u utorak, 13. juna od 12 do14 časova organizuje Info dan u prostorijama ispostave Nacionalne službe za zapošljavanje u Sokobanji.

Predstavnici Službe za ljudske resurse kompanije Srbija Ziđin Majning predstaviće zainteresovanim građanima Sokobanje kompaniju, kao i ponudu otvorenih pozicija za zaposlenje u prvom zelenom rudniku u Srbiji – Čukaru Peki.

Tražioci zaposlenja biće u mogućnosti da predaju svoje radne biografije na štandu kompanije i dobiju sve informacije u vezi sa slobodnim radnim mestima u ovoj rudarskoj firmi, koja je za pet godina poslovanja u Srbiji i samo godinu ipo dana rada rudnika Čukaru Peki uposlila više od 800 ljudi. Osim kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u istočnoj Srbiji pre svega po zaradi koja uveliko prevazilazi prosećnu zaradu u republici, kompanija je postala poznata i po svom opredeljenju da gradi i razvija održivo zeleno rudarstvo i posebnu pažnju posvećuje bezbednosti zaposlenih.

Inače, osim na sajmu zapošljavanja u Boru, kompanija je, da bi postala vidljivija i građanima iz opština Zaječarskog okruga, učestvovala na Sajmu zapošljavanja u Boljevcu, a nedavno je organizovala i Info dan u Zaječaru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × five =