Прослављена мала матура

Друштво

Протеклог петка, одржано је другарско вече за осмаке Основне школе „Митрополит Михаилоˮ.Већ по традицији они су лепо дотерани, срећни и насмејани прошетали центром Сокобање а веселу поворку пратили су родитељи, рођаци, комшије и пријатељи, али и туристи. Након тога мала матура је као и ранијих година прослављена у школској сали. Све најбоље у даљем школовању и животу малим матурантима пожелела је директорка сокобањске основне школе Тања Глигоријевић.

− Још једна генерација малих матураната завршила је осмогодишње школовање. То је веома добра генерација и надам се да ће и надаље бити тако вредни и радити, али се пре свега надам да ће постати добри људи. У име колектива Основне школе „Митрополит Михаило” и своје лично име ја им желим све најбоље у животу − рекла је директорка.

Осмаци ће и током прве половине ове недеље похађати припремну наставу, али ће такође ићи и на екскурзију. Завршни испити заказани су за 21, 22. и 23. јун када ће матуранти полагати тест из српског, математике и још једног предмета који су сами одабрали.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − one =