„Госпођа министарка” по трећи пут

Друштво

Велики број људи, много позитивне енергије, смеха и средњошколци на висини задатка, као професионални глумци – тако је протекло треће извођење „Госпође министарке”, које је овог пута имало хуманитарни карактер. Средња школа „Бранислав Нушић” на овај начин прикључила се акцији Црвеног крста под називом „Један пакетић, много љубави”. Циљ ове акције јесте прикупљање слатких и сланих производа за новогодишње пакетиће намењене деци из социјално угрожених категорија.

Свако извође ове представе, до сада је имало неки повод, најпре Дан школе, затим манифестација „Нушићеви хајдуци” а сада је имала и најлепши, хуманитарни карактер. Представа је изведена у конграсној сали хотела „Моравица” и сакупљена је велика количина пакетића, која ће обрадовати дечицу чији родитељи нису у могућности да им приреде ову новогодишњу радост.

Што се тиче будућности саме позоришне представе, у плану је њено приказивање у средњим школама из других места, учествовање на школским такмичењима а стоји и отворен позив позоришта из Алексинца да ученици ову представу одиграју у Дому културе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × two =