EPS

ЕДС – Погон у Сокобањи: Редовно одржавање надземне мреже

Друштво

Огранак Електродистрибуције Сокобања, данас, 27. децембра, обавља радове на редовном одржавању деонице далековода 10кВ “Источни вод” са циљем унапређења квалитета снабдевања електричном енергијом корисника, превенције кварова и припреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону. Стога, у периоду од 9 до 14 часова без електричне енергије биће корисници у селима Врмџа, Мужинац, Шарбановац, Николинац, Блендија и Дуго Поље, као и у насељима Николиначки пут, горњи део Превалца и Лептерија.

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, ради обезбеђивања безбедних услова за рад запослених у овом предузећу.

Током трајања радова из ЕДС моле кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом. У случају лоших временских услова радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − ten =