Opštinski kup 22

ФК Ртањ победник Општинског купа

Друштво Спорт

Ни прохладно вече и киша која је падала, малтене током целе утакмице, нису спречили праве љубитеље фудбала да ове суботе (20. августа), на теренима Спортског центра „Подинаˮ, уживају у финалној утакмици Купа Фудбалског савеза општине Сокобања, у којој су се надметали ФК Ртањ из Врмџе и ФК Слемен из Милушинца. Да је било неизвесно до самог краја сведочи то што су одлучили пенали који су тријумф донели фудбаском клубу из Врмџе. Ртањ је савладао Слемен резултатом 5 према 4.

– Куп је почео 1. августа и трајао је три недеље. У финалу су играле две првопласиране екипе. Игра је била добра и са једне и са друге стране. Играчи су били опрезни због кише, тако да је на крају можда најреалнији резултат 1 према 1. Више среће је имао Фудбалски клуб из Врмџе и победио након пенала, тако да да им честитам на освојеној дуплој круни – каже Милан Гавриловић, председник ФСО Сокобања.

ФК Ртањ из Врмџе је и првак пролећног дела првенства Општинске фудбалске лиге. Тако да им ова победа на финалу купа ове године доноси две круне.

– Углавном пенали су лутрија, али срећом успели смо да изборимо победу. Честитам противничкој екипи, квалитетни момци, добри играчи, чврста екипа, брзи на терену – истиче Данијел Абазовић, игач ФК Ртањ.

Победничке пехаре доделило је Фудбалски савез општине Сокобања.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six + 20 =