Најмлађи каратисти „Озрен-Сокотопа” освојили две медаље на КУП-у Србије

Друштво Спорт

Куп Србије за полетарце, пионире и наде, односно за најмлађе категорије одржано је протеклог викенда у Чачку. Турнир је трајао два дана. Првог дана 25.новембра најмлађи каратисти су се такмичили у катама а наредног дана 26.новембра у борбама. Уз невероватан број квалификованих такмичара, чак 600 из 110 клубова Србије, „Сокотоповци” њих четворо, надметали су се у катама и освојили сребро и бронзу. Сребро у категорији „нада” у катама освојила је Ивана Павловић, а бронзу је освојио Бранислав Миладиновић.

− Успели смо у тако великој конкуренцији и на такмичењу које је било изузетно напорно да се изборимо за две медаље што је изузетан успех − рекла је Ивана Занфировић генерална секретарка клуба.

Уколико буду имали довољно средстава каратисти „Озрен-Сокотопа” учествоваће на 22. Међународном карате турниру NIPPON TOP TEN – TROFEJ VOŽDOVCA који ће се одржати 9. децембра у Спортском центру „Вождовац”.

Већ по традицији неколико дана пред крај календарске године сокобањски карате клуб организоваће један клупски турнир, на коме каратисти увек радо учествују и дају максимум од себе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =