fsos

FK Palilulac iz Šarbanovca jesenji prvak Opštinske fudbalske lige

Društvo Sport

Završen je jesenji deo prvenstva sokobanjske Opštinske fudbalske lige. Prvo mesto na tabeli, nakon prve polovine prvenstva, zauzela je ekipa Palilulac iz Šarbanovca sa šest pobeda u isto toliko utakmica što je, sa 18 osvojenih bodova, čini jesenjim prvakom. Drugo mesto na tabeli zauzela je ekipa veterana FK Sokograd sa 10 bodova, koliko ima i ekipa FK Rtanj iz Vrmdže koja je zauzela treće mesto. Najbolji strelac u jesenjem delu prvenstva je Aleksandar Vasiljević iz ekipe FK Sokograd sa 11 postignutih golova.

milan gavrilovic‒ Dvadestog novembra smo imali sednicu Izvršnog odbora na kojoj smo zvanično usvojili plasman ekipa na tabeli posle jesenjeg dela prvenstva i listu strelaca. Na pomenutoj sednici smo usvojili i dopis FK ‘Napredak’ iz Jošanice u kome nas obaveštava da više neće nastupati u Opštinskoj fudbalskoj ligi u takmičarskoj 2019/20. godini, tako da će u prolećnom delu prvenstva ekipa brojati sedam, umesto dosadašnjih osam ekipa ‒ kaže Milan Gavrilović, predsednik Fudbalskog saveza Opštine Sokobanja.

On dodaje da su sve ekipe, koje nisu izmirile finansijske obaveze prema Savezu, suspendovane do trenutka izmirenja dugovanja i neće moći da registruju eventualna pojačanja u prelaznom roku koji počinje 1. januara 2020. godine.

Prolećni deo prvenstva Opštinske fudbalske lige počeće poslednje nedelje marta meseca.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

9 − six =