fsos

ФК Палилулац из Шарбановца јесењи првак Општинске фудбалске лиге

Друштво Спорт

Завршен је јесењи део првенства сокобањске Општинске фудбалске лиге. Прво место на табели, након прве половине првенства, заузела је екипа Палилулац из Шарбановца са шест победа у исто толико утакмица што је, са 18 освојених бодова, чини јесењим прваком. Друго место на табели заузела је екипа ветерана ФК Сокоград са 10 бодова, колико има и екипа ФК Ртањ из Врмџе која је заузела треће место. Најбољи стрелац у јесењем делу првенства је Александар Васиљевић из екипе ФК Сокоград са 11 постигнутих голова.

milan gavrilovic‒ Двадестог новембра смо имали седницу Извршног одбора на којој смо званично усвојили пласман екипа на табели после јесењег дела првенства и листу стрелаца. На поменутој седници смо усвојили и допис ФК ‘Напредак’ из Јошанице у коме нас обавештава да више неће наступати у Општинској фудбалској лиги у такмичарској 2019/20. години, тако да ће у пролећном делу првенства екипа бројати седам, уместо досадашњих осам екипа ‒ каже Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза Општине Сокобања.

Он додаје да су све екипе, које нису измириле финансијске обавезе према Савезу, суспендоване до тренутка измирења дуговања и неће моћи да региструју евентуална појачања у прелазном року који почиње 1. јануара 2020. године.

Пролећни део првенства Општинске фудбалске лиге почеће последње недеље марта месеца.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 11 =