Екипа из Трубаревца победник општинског такмичења Сеоских игара

Друштво Спорт

Екипа Месне заједнице Трубаревац заузела је прво место у генералном пласману на општинском такмичењу у Сеоским играма и учествоваће на регионалним играма које ће се одржати 5. августа у Алексинцу. Друго место заузела је екипа из Јошанице, а треће екипа из Жучковца.

Спорстка манифестација „Сеоске игре” у организацији Спортског савеза Србије и Спортско савеза Сокобања, одржана је протекле суботе у Жучковцу. Поред домаћина, учествовале су и екипе из Јошанице, Трубаревца, Шарбановца, Мужинца, Ресника и Милушинца. Такмичари су се надметали у 11 дисциплина и то: Мали фудбал, одбојка, шах, скок у даљ, бацање камена с рамена, надвлачење конопца, надвлачење штапа, обарање руку, народно рвање, полигон спретноси и трка у џаковима.

Александар Фабијан, председник Спортског савеза Сокобање каже да је такмичење протекло у фер и спортској атмосфери и да је организатор веома задовољан како одзивом такмичара тако и публике која је бодрила своје фаворите.

Спортски савез општине Сокобања је обезбедио пехаре, медаље и дипломе за најбоље у свакој дисциплини, а Спортски савез Србије пехаре за прва три места у генералном пласману и лопте. Сви такмичари добили су мајице у којима су се такмичили као и освежење и храну.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − seventeen =