Foto-izazov-Sokobanja

Dvanaesti Foto izazov: „Pokreni se u ritmu Sokobanje”

Društvo Turizam

Turistička organizacija Sokobanja organizuje nagradni konkurs „12. Foto izazov, Sokobanja 2019”, koji će biti otvoren do utorka, 13. avgusta. Tema ovogodišnjeg konkursa je „Pokreni se u ritmu Sokobanje”.

Svaki učesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše pet fotografija, u boji i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u, lično u prostorije Turističke organizacije Sokobanja, poštom na adresu ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja ili putem mejla na adresu tic@tosokobanja.rs.

Foto

Fotografije treba da budu veće od 8 mega piksela (rezolucije 300 dpi) i moraju biti u koloru, izvorne, obavezno u digitalnom formatu bez intervencija u vidu montaže ili grafičke obrade dela koi menjaju kompoziciju ili elemente. Fotografije moraju biti bez specijalnih efekata i moraju da sadrže realistične, a ne apstraktne prikaze Sokobanje, u skladu sa zadatom temom.

Prijem fotografija trajaće do utorka, 13. avgusta, a proglašenje pobednika održaće se u petak, 23. avgusta, od 19:00 časova u velikoj galeriji, kada će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor.

Prvoplasirani autor dobija novčanu nagradu od 50.000 dinara, drugoplasirani 30.000, a trećeplasirani 10.000 dinara.

Foto: TOSB 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × 3 =