Foto-izazov-Sokobanja

Дванаести Фото изазов: „Покрени се у ритму Сокобање”

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања организује наградни конкурс „12. Фото изазов, Сокобања 2019”, који ће бити отворен до уторка, 13. августа. Тема овогодишњег конкурса је „Покрени се у ритму Сокобање”.

Сваки учесник треба да, уз попуњену пријаву, достави највише пет фотографија, у боји и искључиво у дигиталном формату, на ЦД-у, лично у просторије Туристичке организације Сокобања, поштом на адресу ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања или путем мејла на адресу tic@tosokobanja.rs.

Foto

Фотографије треба да буду веће од 8 мега пиксела (резолуције 300 дпи) и морају бити у колору, изворне, обавезно у дигиталном формату без интервенција у виду монтаже или графичке обраде дела кои мењају композицију или елементе. Фотографије морају бити без специјалних ефеката и морају да садрже реалистичне, а не апстрактне приказе Сокобање, у складу са задатом темом.

Пријем фотографија трајаће до уторка, 13. августа, а проглашење победника одржаће се у петак, 23. августа, од 19:00 часова у великој галерији, када ће бити отворена и изложба фотографија које су ушле у ужи избор.

Првопласирани аутор добија новчану награду од 50.000 динара, другопласирани 30.000, а трећепласирани 10.000 динара.

Фото: ТОСБ 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 4 =