OT - Naslovna

Дресови за победнике

Спорт

Јубиларни 20. одбојкашки турнир одржан је у Сокобањи у организацији ОК „Озрен”, Спортског савеза Сокобања и под покровитељством Скупштине општине Сокобања. На турниру су учествовале категорије пионирки (2004. годиште и млађе) из Пирота, Ниша и Прокупља. Победник је екипа ОК „Стампедо” из Ниша, друго место заузела је екипа домаћина ОК „Озрен”, а треће место ОК „Топличанин” из Прокупља.
Поред пехара и диплома, екипа која је освојила прво место добила је гарнитуру дресова. Почетак по групама играо се у сокобањској хали, а након тога су утакмице игране на отвореном, односно на теренима код школе.

OT - Slika 1

– Када су у питању млађе селекције основни је проблем што се игра мали број утакмица и што млади одбојкаши и одбојкашице немају прилику да у оквиру регионалног лигашког дела одиграју утакмице са противничким екипама из других регона. То могу само захваљујући оваквим рекративним турнирима, који овим младим спортистима омогућавају дружење које се памти целог живота – каже председник ОК „Озрен” Никола Крстић.

Крстић додаје да је план да се наредне године повећа и број екипа које ће узети учешће у овом турниру, односно биће позвани клубови из свих региона широм Србије. Младе одбојкашице, након турнира и обиласка једног дела Сокобање, својим кућама вратиле су се пуне утисака, са надом да ће ово дружење поновити и наредне године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 + 18 =