NOL - Naslovna

Награђени најбољи у општинској фудбалској лиги

Спорт

Церемонија поделе пехара и медаља најуспешнијим екипама и појединцима у општинској фудбалској лиги за протеклу сезону, у организацији Фудбалског савеза општине Сокобања, уприличена је синоћ на теренима Спортско-рекреативног центра „Подина”.

Шампионски пехар припао је екипи ФК „Слемен” из Милушинца, ФК „Слога” из Жучковца добио је пехар намењен другоплсираној екипи, док је ФК „Хајдук” из Рујевице награђен као трећи на табели општинске фудбалске лиге. Титула најбољег стрелца припала је Милану Антићу из екипе ФК „Напредак” из Јошанице за 20 постигнутих голова. А награду за фер плеј екипу добио је ФК „Ртањ” из Врмџе.

Након церемоније поделе награда одиграна је ревијална утакмица између актуелног првака општинске фудбалске лиге и репрезентације општинске фудбалске лиге. У том мечу победу је однела репрезентација општинске лиге резултатом 6:5. Утакмица је почела минутом ћутања у част недавно преминулом Драгиши Вулићу, дугогодишњем фудбалском раднику, судији и делегату.

 

Милан Гавриловић, генерални секретар општинске фудбалске лиге, се захвалио свима који су помогли да се и овогодишња сезона успешно заврши, а посебну захвалност је упутио Спортско-рекреативном центру „Подина” који је омогућио да се ревијална утакмица одигра у вечерњем термину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + fourteen =