Дресови и лопте за фудбалске клубове

Спорт

Председник Фудбалског савеза општине Сокобања Милан Гавриловић поделио је јуче лопте и спортску опрему свим фудбалским клубовима са територијe општине Сокобања, као и Клубу малог фудбала „Озрен”.

− Председник Фудбалског савеза региона источне Србије, Новица Тончев је још на нашој прослави 45 година постојања Фудбалског савеза општине Сокобања обећао свим клубовима овај поклон, али због ситуације са корона вирусом нисмо могли раније да га поделимо. Сада су се стекли услови и верујуем да ће ова помоћ значити свим нашим клубовима − рекао је Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања.

Он се захвалио Фудбалском савезу региона источне Србије на изузетној сарадњи свих ових година, на опремикојуједоделио, као и на организацији јубилеја – 45 година постојања Фудбалског савеза општине Сокобања. Такође, упутио је захвалност и Спортско-рекреативном центру „Подина” на уступању терена за поделу спортске опреме.

− Фудбалски клубови на територији општине Сокобања се финасирају из буџета општине, али свака помоћ у виду опреме и лопти нам пуно значи јер без тога би функционисање би било много теже − каже Мића Богдановић, председник ФК „Палилулац” из Шарбановца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × five =