Додељена призања најуеспешнијима у акцији “Бирамо најбоље”

Друштво

У оквиру акције “Бирамо најбоље”, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима за мај месец ове године у седам категорија. У категорији „Најбољи станодавац“ признање је додељено вили „Колибри“ . За најбољи угоститељски објекат  проглашен је ресторан „Видиковац“, док је у категорији „Најбоља Туристичка агенција“ признање додељено Т.А. „ДМ“.

Александар  Момировић, запослен у хотелу „Бањица“, проглашен је најбољим туристичким радником за месец мај. У категорији „Најбољи гост“ признање је додељено Малмут Лиси Мати, која  одушевљена природом и свим оним што Сокобања нуди, овде борави већ месец дана. Двориште Љубише Максимовића у насељу „Царина“ проглашено је за најлепше протеклог месеца. 

У  категорији „Удружење или појединац  који доприноси развоју туризма“ признање је додељено Тамари Грујић, чија је емисија „С Тамаром у акцији“, поред тога што је  помогла и реновирала куће двема социјално угроженим породицама из Сокобање, пажњу посветила и промоцији туристичке понуде Сокобање, каже Љубинко Миленковић директор Туристичке организације Сокобања.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра сваке године, бирају се најбољи  у седам категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање “Најбољи” на годишњем нивоу, а по завршетку акције Туристичка организација Сокобање првонаграђене води на студијско туристичко путовање. Према речима Миленковића, за сада је у плану да свеукупни победници овогодишње акције у оквиру наградног путовања обиђу део централне Србије, Војводине и етно село „Станишићи“ у Републици Српској.

 

1 thoughts on “Додељена призања најуеспешнијима у акцији “Бирамо најбоље”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 + 17 =