Dodeljena prizanja najuespešnijima u akciji “Biramo najbolje”

Društvo

U okviru akcije “Biramo najbolje”, koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, dodeljena su priznanja najuspešnijima za maj mesec ove godine u sedam kategorija. U kategoriji „Najbolji stanodavac“ priznanje je dodeljeno vili „Kolibri“ . Za najbolji ugostiteljski objekat  proglašen je restoran „Vidikovac“, dok je u kategoriji „Najbolja Turistička agencija“ priznanje dodeljeno T.A. „DM“.

Aleksandar  Momirović, zaposlen u hotelu „Banjica“, proglašen je najboljim turističkim radnikom za mesec maj. U kategoriji „Najbolji gost“ priznanje je dodeljeno Malmut Lisi Mati, koja  oduševljena prirodom i svim onim što Sokobanja nudi, ovde boravi već mesec dana. Dvorište Ljubiše Maksimovića u naselju „Carina“ proglašeno je za najlepše proteklog meseca. 

U  kategoriji „Udruženje ili pojedinac  koji doprinosi razvoju turizma“ priznanje je dodeljeno Tamari Grujić, čija je emisija „S Tamarom u akciji“, pored toga što je  pomogla i renovirala kuće dvema socijalno ugroženim porodicama iz Sokobanje, pažnju posvetila i promociji turističke ponude Sokobanje, kaže Ljubinko Milenković direktor Turističke organizacije Sokobanja.

Po propozicijama akcije, počev od maja meseca do oktobra svake godine, biraju se najbolji  u sedam kategorija na mesečnom nivou. Nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje “Najbolji” na godišnjem nivou, a po završetku akcije Turistička organizacija Sokobanje prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje. Prema rečima Milenkovića, za sada je u planu da sveukupni pobednici ovogodišnje akcije u okviru nagradnog putovanja obiđu deo centralne Srbije, Vojvodine i etno selo „Stanišići“ u Republici Srpskoj.

 

1 thought on “Dodeljena prizanja najuespešnijima u akciji “Biramo najbolje”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

nine − eight =