Бранислав Ранђеловић први добротвор међу привредницима из Сокобање

Друштво

Иницијативи председника општине Миодрага Николића и заменика председника Владимира Миловановића, да успешни привредници са територије наше општине помогну добрим студентима у школовању, први се одазвао Бранислав Ранђеловић, власник хотела „Nataly Spa” који је донирао нови лаптоп студенту Андрији Вулићу из Сокобање.

Андрија је студент друге године савремене рачунарске технологије на Академији техничко-васпитачких струковних студија у Нишу. Његов таленат и преданост школовању, али и отежане услове под којим Андрија остварује резултате, препознао је господин Ранђеловић и одлучио да му поклони лаптоп који испуњава потребе Андријиног школовања, како би мотивисао Андрију да настави предано да учи, да ради на свом образовању и усавршавању.

Уз обећање да ће се трудити да његови резултати иду узлазном путањом и да ће својим знањем и ангажовањем допринети животу и развоју локалне заједнице, Андрија се захваљује господину Ранђеловићу, као и председнику општине Сокобања Миодрагу Николићу и заменику председника општине Сокобања Владимиру Миловановићу који су иницијаториових сјајних мотивационих активности.

Ранђеловић је први привредник који се одазвао иницијативи председника и заменика председника општине Сокобања да се студентима помогне обезбеђивањем квалитетнијих услова за студирање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × four =