Бесплатно купање за најуспешније ђаке

Друштво

Управни одбор Јавне установе „Спортско рекреативни центар Подина”, на молбу Основне школе „Митрополит Михаило” и Средње школе „Бранислав Нушић”, и ове године је донео одлуку о награђивању најуспешнијих ученике ове две школе бесплатним улазницама у Аква парк „Подина”.

Сезонском картом награђени су ученици генерације основне и средње школе. Месечне карте добили су основци и средњошколци који су носиоци Вукове дипломе и спортиста генерације у средњој школи. Недељном картом награђени су најбољи ученици по одељењима од петог до осмог разреда и ученици награђени специјаном дипломом из неког предмета. Такође, бесплатно купање у трајању од недељу дана добили су и средњошколци завршних разреда који су се истакли током школовања и ученици учесници на републичким такмичењима.

Било је доста награђених међу ученицима обе школе и дневним улазницама за одличан успех и учествовање на школским такмичењима и манифестациајама, а по један бесплатан дан у Аква парку провешће свих 107 ученика прог разреда сокобањске основне школе.

Награђени ђаци, своје пропуснице могу да искористе по жељи до 10. септембра, када се завршава купалишна сезона. Корисници награда у обавези су само да плате накнаду за осигурање, која износи 10 динара дневно, сазнајемо у Аква парку „Подина”.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − one =