Besplatno kupanje za najuspešnije đake

Društvo

Upravni odbor Javne ustanove „Sportsko rekreativni centar Podina”, na molbu Osnovne škole „Mitropolit Mihailo” i Srednje škole „Branislav Nušić”, i ove godine je doneo odluku o nagrađivanju najuspešnijih učenike ove dve škole besplatnim ulaznicama u Akva park „Podina”.

Sezonskom kartom nagrađeni su učenici generacije osnovne i srednje škole. Mesečne karte dobili su osnovci i srednjoškolci koji su nosioci Vukove diplome i sportista generacije u srednjoj školi. Nedeljnom kartom nagrađeni su najbolji učenici po odeljenjima od petog do osmog razreda i učenici nagrađeni specijanom diplomom iz nekog predmeta. Takođe, besplatno kupanje u trajanju od nedelju dana dobili su i srednjoškolci završnih razreda koji su se istakli tokom školovanja i učenici učesnici na republičkim takmičenjima.

Bilo je dosta nagrađenih među učenicima obe škole i dnevnim ulaznicama za odličan uspeh i učestvovanje na školskim takmičenjima i manifestaciajama, a po jedan besplatan dan u Akva parku provešće svih 107 učenika prog razreda sokobanjske osnovne škole.

Nagrađeni đaci, svoje propusnice mogu da iskoriste po želji do 10. septembra, kada se završava kupališna sezona. Korisnici nagrada u obavezi su samo da plate naknadu za osiguranje, koja iznosi 10 dinara dnevno, saznajemo u Akva parku „Podina”.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twenty + nineteen =