Specijalna bolnica Sokobanja

Др Весна Милановић: Није било самоубиства у Специјалној болници „Сокобања”

Друштво

Претходних дана у медијима се појавила нетачна вест да је пацијент са иницијалима Р.С. (69) извршио самоубиство у Специјалној болници „Сокобања”. Нашој редакцији се обратила директорка Специјалне болнице „Сокобања”, докторка Весна Милановић, која је рекла да ова вест није тачна већ да се овај немили догађај догодио у Специјалној болници „Озрен” на Озрену.

̶  Ова вест је нанела штету нашој болници и ми смо реаговали код портала који су објавили то и притом ставили и фотографију наше болнице. Из поменутих медија смо добили извињење и вест је скинута са њихових портала, али ми осећамо обавезу према нашим пацијентима који су забринути за своју безбедност, да се огласимо и покушамо да поправимо нанету штету.

spec bol ozren
Самоубиство се догодило у Специјалној болници „Озрен”, фото: архива

Дакле, поменути догађај се одиграо, у суботу, у Специјалној болници „Озрен” на Озрену и нема никакве додирне тачке са нашом болницом, додала је др Весна Милановић, директорка Специјалне болнице „Сокобања”.

Наиме, у Специјалној болници за плућне болести „Озрен”, пацијент Р.С. (69) ножем је себи нанео повреде по стомаку. Он је хитно транспортован у психијатријску болницу. Међутим, није му било спаса, мушкарац је тамо преминуо од нанетих повреда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − five =