Стартовао Први виртуални Сајам аутомобила на Балкану

Друштво

„XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” – Први виртуали Сајам аутомобила на Балкану управо је стартовао и биће онлајн до краја године на званичном сајту нишког Сајма аутомобила.

Седамдесетак нових модела, четрнаест брендова, севиси и продавци пратеће опреме сви они пронашли су своје место на „најбезбеднијем сајму аутомобила” који се ове године због пандемије коронавируса одржава под другачијим околностима.

Организатор сајма City Marketing Centar, једанаесту смотру најновијих модела возила представља виртуелном туром у жељи да бројним љубитељима четвороточкаша пружи прилику и задовољство као ранијих година да пропрате све што се дешава на светској сцени ауто индустрије.

− Било је тешко у овим околностима организовати све иако је у питању онлајн издање сајма, данас сам поносан на традицију коју наш Сајам аутомобила има, а овогодишњим смо показали да пратимо светске трендове и прилагођавамо се ситуацији. Наши дугогодишњи партнери, дистрибутери и увозници још једном су показали колико се труде да своје пословање унапреде и никако не допусте да привреда Ниша посустане макар за педаљ – рекао је оснивач сајма Оливер Пауновић.

Први виртуални Сајам аутомобила на Балкану „XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” можете да погледате на официјалном сајту „Ауто Мото Феста” – sajamautomobila.com.

Уласком на сајт sajamautomobila.com бира се бренд аутомобила и кликом на лого улази се у нишки салон. Покретом миша или додиром обилази се салон и поставка где је могуће „ући” у унутрашњост возила где су доступне и информације везане за аутомобил који се посматра.

Понуда и на виртуелном сајму је веома богата. Дистрибутери су одобрили велике попусте за време одржавања сајма, неки су уз куповину возила обезбедили и поклон зимске гуме, а бројне ауто куће оганизоваће и пробне вожње за заинтересоване клијенте.

Учешће су потврдили: BMW, ZhiDou, Fiat, Toyota, Citroen, Audi, Volkswagen, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Hyundai и Kia. Учествоваће и бројни ауто центри и сервиси.

ПР ТЕКСТ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five − three =