Београдски одбор синдиката Комуналаца Србије одржао је састанак свог радног тела у хотелу „Сунце”

Друштво

Београдски одбор синдиката Комуналаца Србије одржао је састанак свог радног тела у хотелу „Сунце”. У име општине Сокобања присутне је поздравио Владан Петковић, председник скупштине општине Сокобања. Председник гране синдиката Комуналаца Србије Александар Радојевић каже да су за овај састанак одабрали Сокобању из више разлога. Један од њих је што поменути синдикати шаљу своје људе у Сокобању и користе услуге Сокобање.

− Сви ми доста добро познајемо Сокобању, једна чланица нашег Градског саобраћајног предузећа је овде пре неку годину довела на седам дана 50 колега из Атине и ја сам дошао у посету тада и стварно сам видео људе из Београда који су били њихови гости да су се за тих пар дана подмладили, тако да сам и ја са пуно ентузијазма и љубави дошао у Сокобању − каже Радојевић.

Сокобања је до сада, као мало место до сада била изузета у сарадњи са синдикатом али су током предтходних дана било речи да се одрже састанци са локлним комуналним предузећима и да се у будућности покрене сарадња и помогне се локалним предузећима.

− Мислим да је доста потребна помоћ локалним комуналним предузећима јер су то мала предузећа са малим буџетима и треба успоставити сарадњу са локалном самоуправом јер синдикат није противник локалних самоуправа и градоначелника, као што многи мисле, ми смо социјални партнери тако, гледамо, размишљамо и тако треба и да радимо − каже Милан Панић потпредседник Републичког одбора, члан градског одбора Комуналаца града Београда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × four =