Авантурица Парк-Борићи почео са радом

Друштво

Авантурица Парк-Борићи, на радост најмлађих, јуче је званично почео са радом. Ушушкан и лепо уклопљен у сокобањско предивно излетиште Борићи, изузетно популарно и због тога што је у непосредној близини центра, а уједно је и најлековитије јер има највећу концентрацију негативних јона и тамо се заиста дише пуним плућима. У таквом здравом окружењу, сада ће најмлађи имати још једну занимацију која се у ери рачунара и мобилних телефона и те како позитивно одражава на развој деце.

Avantura park Borići

Авантура парк омогућује да безбедно и на прави начин дечица потроше вишак енергије коју имају. Власници авантура парка Иван Вукић и Александар Никодијевић кажу да је целокупан мобилијар атестиран и потпуно сигуран што је најбитније. Са децом ће радити девојке и младићи који су успешно прошли обуку.

– Парк садржи седам препрека. То је авантура парк за децу од четири до 10 година, који ће прећи све те препреке уз помоћ оператера који су ту да помажу деци, задња препрека је мали зип лајн који је неких тридесетак метара. Имамо и велики зип лајн за одрасле од 80 метара – каже Вукић.

Што се тиче цена, оне износе 350 динара за децу док је велики зип лајн 400 динара, али према речима власника што дете или одрастао човек, дуже користи авантура парк, односно уколико више пута заредом желе да пређу репреке, цена пада. Вукић истиче да се нада да ће сезона бити успешна јер је ово нешто ново у Сокобањи.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 10 =