Avanturica Park-Borići počeo sa radom

Društvo

Avanturica Park-Borići, na radost najmlađih, juče je zvanično počeo sa radom. Ušuškan i lepo uklopljen u sokobanjsko predivno izletište Borići, izuzetno popularno i zbog toga što je u neposrednoj blizini centra, a ujedno je i najlekovitije jer ima najveću koncentraciju negativnih jona i tamo se zaista diše punim plućima. U takvom zdravom okruženju, sada će najmlađi imati još jednu zanimaciju koja se u eri računara i mobilnih telefona i te kako pozitivno odražava na razvoj dece.

Avantura park Borići

Avantura park omogućuje da bezbedno i na pravi način dečica potroše višak energije koju imaju. Vlasnici avantura parka Ivan Vukić i Aleksandar Nikodijević kažu da je celokupan mobilijar atestiran i potpuno siguran što je najbitnije. Sa decom će raditi devojke i mladići koji su uspešno prošli obuku.

– Park sadrži sedam prepreka. To je avantura park za decu od četiri do 10 godina, koji će preći sve te prepreke uz pomoć operatera koji su tu da pomažu deci, zadnja prepreka je mali zip lajn koji je nekih tridesetak metara. Imamo i veliki zip lajn za odrasle od 80 metara – kaže Vukić.

Što se tiče cena, one iznose 350 dinara za decu dok je veliki zip lajn 400 dinara, ali prema rečima vlasnika što dete ili odrastao čovek, duže koristi avantura park, odnosno ukoliko više puta zaredom žele da pređu repreke, cena pada. Vukić ističe da se nada da će sezona biti uspešna jer je ovo nešto novo u Sokobanji.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten + 5 =