Аматерско „СБˮ позориште на „Урбан фестуˮ

Друштво Култура

На овогодишњем Међународном студентском позоришном фестивалу „Урбан фестˮ, који ове године слави 19. рођендан у Нишком културном центру са слоганом „Изнад облакаˮ, нишка публика ће, поред 13 представа из пет земаља из региона, имати прилику и да ужива у представи „Моја жена се зове Борисˮ нашег Аматерског „СБˮ позоришта у уторак 19. септембра са почетком у 22 часа.

Наши суграђани Ненад Станисављевић, Марко Божиновић, Ана Вељковић, Ана Миловановић, Сања Алковић, Горан Петровић и Горан Митровић ће на нишким даскама извести ову представу коју је режирала професорка српског језика и књижевности Мирјана Миленковић, према мотивима дела аутора Рафија Шарта.

˗ Заиста је велика част и привилегија што ћемо бити део овог престижног фестивала, чија дуготрајност сведочи о квалитету. Наше позориште се не такмичи, већ ову представу изводимо у част оних који ће бити награђени на „Урбан фестуˮ ˗ изјавила је редитељка Миленковић.

Подсетимо, представа „Моја жена се зове Борисˮ у извођењу Аматерског „СБˮ позоришта два пута је до сада награђивана – на фестивалу у Лебану и фестивалу у Лозници.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 4 =