Amatersko „SBˮ pozorište na „Urban festuˮ

Društvo Kultura

Na ovogodišnjem Međunarodnom studentskom pozorišnom festivalu „Urban festˮ, koji ove godine slavi 19. rođendan u Niškom kulturnom centru sa sloganom „Iznad oblakaˮ, niška publika će, pored 13 predstava iz pet zemalja iz regiona, imati priliku i da uživa u predstavi „Moja žena se zove Borisˮ našeg Amaterskog „SBˮ pozorišta u utorak 19. septembra sa početkom u 22 časa.

Naši sugrađani Nenad Stanisavljević, Marko Božinović, Ana Veljković, Ana Milovanović, Sanja Alković, Goran Petrović i Goran Mitrović će na niškim daskama izvesti ovu predstavu koju je režirala profesorka srpskog jezika i književnosti Mirjana Milenković, prema motivima dela autora Rafija Šarta.

˗ Zaista je velika čast i privilegija što ćemo biti deo ovog prestižnog festivala, čija dugotrajnost svedoči o kvalitetu. Naše pozorište se ne takmiči, već ovu predstavu izvodimo u čast onih koji će biti nagrađeni na „Urban festuˮ ˗ izjavila je rediteljka Milenković.

Podsetimo, predstava „Moja žena se zove Borisˮ u izvođenju Amaterskog „SBˮ pozorišta dva puta je do sada nagrađivana – na festivalu u Lebanu i festivalu u Loznici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 − fourteen =