Ближи се крају прва фаза реконструкције биоскопа „Моравица”

Друштво

У оквиру ове фазе урађена је фасада са термоизолацијом, израђена је хоризонтална хидроизолација зидова усецањем хоризонталне хидроизолације, комплетна замена кровне конструкције,урађена нова таваница са термоизолацијом на таваници од камене вуне као и комплетна замена спољашње столарије.

Поред поменутих радова на објекту у овој фази уређен је и простор испред око објекта што подразумева приступни плато од бехатон плоча и асфалтирани део пролаза поред објекта.

− Радови су почели крајем прошле године међутим након урађене хидроизолације зидова и фасаде радови су из техничких радова обустављени јер се појавила потреба за додатним радовима у кровном делу па је због процедуре за њихово уговарање и периода „короне” када готово није било могуће изводити радове али у протекла два месеца су се радови интензивирали ми очекујемо да све буде завршено у наредних две недеље − каже Чедомир Љубисављевић грађевински инжењер фирме „Гат” из Новог Сада.

Након завршетка ове фазе улази се у процедуру за наредну фазу. Овај пројекат „Градови у фокусу” Министарства културе подразумева комплетну реконструкцију биоскопа „Моравица” укупно ће коштати 24 милиона динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 4 =