Активности ученика сокобањске средње школе

Друштво

Јесен је време када још увек нема много школских такмичења, осим спортских која почињу такмичењима у стоном тенису. Као и прошле године и ове је у региону најбољи био Ђорђе Павковић ученик друге године Средње школе „Бранислав Нушић” сазнајемо од директорке ове образовне установе, Ане Милићевић.

− Ђорђе Павковић је био најбољи у региону и остварио пласман на републичко такмичење. Прошле године је имао пристојан резултат и надам се да ће ове године бити бољи − рекла је Милићевић.

Ученици сокобањске средње школе већ по традицији учествују на манифестацији Дани хлеба и сира, коју дуже од једне деценије организује млекарска школа „Др Обрен Пејић” из Пирота. У оквиру манифестације која је по четрнаести пут одржана 31. октобра, организована је изложба и дегустација млечних производа из Радионице школе као и изложба пекарских производа ученика средњих стручних школа из Србије који су учествовали у такмичењу у изради славких колача.

− Наши ђаци су са својом професорком куварства Светланом Матић учествовали у две активности, прављење славског колача и постављање стола. Добили су захвалнице и похвале за свој рад и надам се да ће бити настављена сарадња и у даљем периоду − истиче Милићевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 1 =