Алексинчани поражени у Сокобањи

Спорт

На гостовању у Сокобањи, у реванш утакмици финала Куп такмичења у футсалу, екипа Клуба малог фудбала „Алексинац 2015” поражена је од домаћег „Озрена” са 6:2.

Бољом и ефикаснијом игром, нарочито у другом делу утакмице, Сокобањчани су успели да анулирају предност гостију из првог сусрета од 4:3 и освоје победнички пехар. То је највећи успех у историји овог фудбалског колектива који постоји нешто мање од три године.

Што се Алексинчана тиче, може се рећи да је то било бледо издање изабраника тренера Александра Земљака. Имали су „краћу” клупу, наступили су без двојице стандардних провотимаца, Николе Костића и Милоша Станковића, па су то, по свој прилици, неки од разлога за овај пораз.

КМФ Озрен Сокобања
КМФ Озрен Сокобања

Озрен – Алексинац 6:2 (1:0) 

Спортска хала Сокобања. Гледалаца: око 150. Судије: Братислав Јовић, Иван Станковић (обојица из Ниша). Стрелци: 1:0 Гоцић у 7, 1:1 Јанковић у 23, 2:1 Арсић у 24, 3:1 Арсић у 33, 3:2 Стојанов у 34, 4:2 Лазаревић у 35, 5:2 Арсић у 37, 6:2 Лазаревић у 37. минуту.

ОЗРЕН: СТОЈКОВИЋ, БОГДАНОВИЋ, АРСИЋ, ГОЦИЋ, ДАБАРЧИЋ, Миловановић, Стаменковић, Недељковић, Богосављевић, Лазаревић, Милошевић, Филиповић.

„АЛЕКСИНАЦ 2015”: ПЕТКОВИЋ, ЛОВРЕНЧИЋ, ЈАНКОВИЋ, СТОЈМЕНОВИЋ, ЛАЗИЋ, Голубовић, Љубисављевић, Стојанов, Чудић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − fifteen =