КАКО ДО ИПАРД ПОДСТИЦАЈА?

Друштво Пољопривреда

Општина Сокобања у сарадњи са Регионалном агенцијом за развој источне Србије (РАРИС) и Пољопривредно стручном службом „Пољосервис” из Књажевца организује радни састанак на тему могућности коришћења ИПАРД фондова. ИПАРД програм је главни финансијски инструмент претприступне помоћи Европске Уније руралном развоју и пољопривреди у Србији. Главни циљ и сврха овог програма је подршка пољопривредним произвођачима и прерађивачима, као и свим становницима руралних подручја Републике Србије за постепено подизање капацитета и потенцијала.

Састанак ће се одржати у четвртак 13.05.2021. године у Великој сали општине Сокобања у терминима од 11.00 часова и од 12.30 часова. Због актуелне епидемиолошке ситуације број учесника је ограничен те је неопходно потврдити присуство.

Ради боље организације термина и додатних информација сви заинтересованиучесници се могу јавити контакт особи: Александар Фабијан на телефон 064/85 60 771, 062/83 57 303 или путем мејла kabinet@opstinasokobanja.com, поручују из кабинета председника општине Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 9 =