Завршена реконструкција фудбалског терена код школе

Друштво

Реконструисан фудбалски терен код школе, свечано је отворен протеклог петка у присуству представника локалне самоуправе, школа чији је терен део и спортских радника. Овај спортски терен је само један од оних који ће бити направљени и реконструисани у наредном периоду, јер је од ове године стављен акценат на изградњу спорстких терена и дечијих игралишта. сазнајемо од Миодрага Николића председника Привременог органа општине Сокобања.

− Ми смо се ове године одлучили да направимо и реконструишемо много терена не само по Сокобањи већ и по сеоским месним заједницама. Наредне године реконструисаћемо и кошаркашки терен, а већ ове недеље отворићемо и сређен терен у Реснику и Трубаревцу, поред тога постављамо и мобилијаре у другим селима и постављамо мобилијаре у многим селима.

Ивица Милојковић председник Фудбалског савеза општине Сокобања каже да ће овај терен имати велики значај пре свега за ученике основне и средње школе, у данашње време када се деца све мање баве спортом.

− Искрено се надам да ћемо на овај начин успети да анимирамо децу да се што више баве пре свега фудбалом али и спортом уопште − рекао је Милојковић.

Након свечаног отварања асафалтираног фудбалског терена, већ по традицији представници Спортског-рекреативноц центра „Подина” поделили су спортску опрему свим сокобањским фудбалским клубовима којих има четрнаест.

 

− СПЦ „Подина” од свог форимирања, већ шесту годину за редом, дарује нешто од опреме свим клубовима који су чланови општинског фудбалског савеза, тако је то уприличено и ове године, то је свакако један значајан подстицај и помоћ свим клубовима у овим временима када је сваки поклон добро дошао − додао је Милојковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × one =