Завршена хуманитарна акција поделе дрва за огрев материјално угроженим породицама

Друштво

Протекле суботе завршена је хуманитарна акција Добротворног друштва „Сава” у оквиру које су материјално угроженим породицама са територије општине Сокобања испоручена дрва за огрев, а о којој смо недавно писали.

Сокобањско добротворно друштво које постоји још од 1992. године већ деценијама се бави хуманитарним радом, тако да је ово једна у низу многих акција које су спроведене. Према речима Саше Дрљаче председника друштва управо ова хуманитарна акција је део програма који је суфинансиран из буџета општине Сокобања. Још почетком ове године чланови друштва почели су да прикупљају новац а тада је одржан и и хуманитарни концерт чију је организацију такође помогла Општина Сокобања.

− Овом приликом се захваљујем пре свега свим члановима Добротворног друштва „Сава” који су учествовали у овој акцији, Општини Сокобања која је свесрдно помогла да се акција у потпуности реализује а такође и ЈП „Србија шуме” који су нам помогли око набавке и испоруке огревног дрвета − рекао је Дрљача.

Да подсетимо, захваљујући овој акцији три материјално најугроженије породице са много деце са подручја општине Сокобања добиле су по 12 кубних метара дрва за огрев за предстојећу зиму.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 2 =