Završena humanitarna akcija podele drva za ogrev materijalno ugroženim porodicama

Društvo

Protekle subote završena je humanitarna akcija Dobrotvornog društva „Sava” u okviru koje su materijalno ugroženim porodicama sa teritorije opštine Sokobanja isporučena drva za ogrev, a o kojoj smo nedavno pisali.

Sokobanjsko dobrotvorno društvo koje postoji još od 1992. godine već decenijama se bavi humanitarnim radom, tako da je ovo jedna u nizu mnogih akcija koje su sprovedene. Prema rečima Saše Drljače predsednika društva upravo ova humanitarna akcija je deo programa koji je sufinansiran iz budžeta opštine Sokobanja. Još početkom ove godine članovi društva počeli su da prikupljaju novac a tada je održan i i humanitarni koncert čiju je organizaciju takođe pomogla Opština Sokobanja.

− Ovom prilikom se zahvaljujem pre svega svim članovima Dobrotvornog društva „Sava” koji su učestvovali u ovoj akciji, Opštini Sokobanja koja je svesrdno pomogla da se akcija u potpunosti realizuje a takođe i JP „Srbija šume” koji su nam pomogli oko nabavke i isporuke ogrevnog drveta − rekao je Drljača.

Da podsetimo, zahvaljujući ovoj akciji tri materijalno najugroženije porodice sa mnogo dece sa područja opštine Sokobanja dobile su po 12 kubnih metara drva za ogrev za predstojeću zimu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 + 16 =