За празнике Сајам цвећа и украсног биља

Друштво

Центар Сокобање ће и ове године за првомајске празнике процветати, односно биће сав у цвећу. Дванаести по реду сајам цвећа и украсног биља у организацији Туристичке организације Сокобања (ТОСБ) биће одржан од 29. априла до 5. маја на мермерном шеталишту. То је традиционална манифестација, која се одржава од 2008. године и сваке године бележи све већу посећеност.

Познаваоци прилика сматрају да је учешће на сајму одлична прилика за расаднике и фирме које се баве производњом и продајом цвећа и украсних биљака да промовишу своје производе, као и да остваре пословну сарадњу са институцијама које брину о јавном зеленилу и цветним површинама у Сокобањи. Осим тога Сајам цвећа привлачи и велики број туриста који бораве у Сокобањи у време првомајских празника.

У протеклим годинама мештани Сокобање показују велико интересовање за сајам, јер ова бања има велики број кућа и вила за издавање са уређеним баштама и вртовима. Новину ове године представљају штандови у облику пагоде где ће учесници изложити своју понуду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − 10 =