„Врмџа фест” доделио два признања порталу „Сокопрес”

Друштво

На адресу редакције интернет портала „Сокопрес” данас су стигла два признања Локалне акционе групе „Ртањ”, која потписује председник ове групе Славиша Крстић, а односе се на промоцију и учешће на овогодишњем “Врмџа фесту”.

Нашој редакцији припало је признање за изузетан допринос у медијској промоцији филмског фестивала „Врмџа фест 2020”. Ово признање, додељено је и Општини Сокобања, као и свим осталим установама и предузећима, која су на било који начин помогла да се овај фестивал организује.

Награда за најбољи дебитантски филм припала је Кристјану Ђорђевићу, сниматељу и монтажеру портала „Сокопрес” за филм „Поздрав из Сокобање” (Мачка на рупи миша чека, а ми здравље) који је рађен у продукцији предузећа за информисање „Ал прес” из Алексинца.

Интернационални фестивал туристичко-еколошког документарног филма „Врмџа фест 2020”, који се по традицији одржава у јулу месецу у Врмџи подно Латинграда, ове године је због неповољне епидемиолошке ситуације, претрпео знатне промене када је организација у питању, и из тог разлога имао је своје прво онлајн издање, тако да ни награде нису могле да буду уручене на стандардној локацији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 17 =