Весело, уз аниматоре и трубаче, у „Башти отвореног срцаˮ

Друштво Култура

Први дан 2023.године у Сокобањи, обележило је добро расположење које се пренело након прослављене новогодишње ноћи и на „Башту отвореног срцаˮ. Ову манифестацију, већ годинама уназад, традиционално за бањске госте и грађане, организују ТОСБ и општина Сокобања. Оне најмлађе, забављали су аниматори док су за забаву старијих били задужени трубачи. За посетиоце је организовано и послужење у виду топлих напитака и одличног кетеринга чија је занимљива поставка била инспирација за многа фотографисања.

Љубинко Миленковић, директор Туристичке организације Сокобања је у име Туристичке организације и у своје лично име, суграђанима и бањским гостима пожелео много здравља, среће и успеха на свим пољима у животу у новој 2023. години.

– Драго ми је да је било весело у Сокобањи. Да није било готово никаквих инцидената и да се буквално у сваком објекту славило онако како треба.Сокобања јесте пуна туриста, што смо и очекивали и знали, према свим резервацијама које су извршене претходних дана, и надамо се да ће ова година 2023. бити још успешнија када је у питању туризам,који је главна економска грана у Сокобањи и мото развоја и када је у питању туристички промет, обзиром да, ево, и према последњим подацима Републичког завода за статистику, који су обављени 30.децембра, Сокобања има највиши број ноћења од свих дестинација у Србији.Надамо се да ће се овај тренд наставити и у 2023.години – рекао је Миленковић и додао – Новогодишња ноћ је протекла онако како је и очекивано. Припремамо се и за божићне празнике и за дочек православне нове године, у смислу повећаног туристичког промета. Наш туристичко-информативни центар радиће и током празничних дана како би био на услузи туристима. Наравно сви државни празници за нас су радни јер највише туриста тих дана има у Сокобањи – додао је Миленковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 18 =