Mažoretkinje

Финалне припреме за долазак мажореткиња

Друштво

Сокобања полако улази у финалне припреме јубиларног 20. Европског првенства у мажуро плесу, које ће почети за нешто више од месец дана. Припрема такмичења одвија се планираном динамиком и за сада нема никаквих проблема, потврдио нам је председник Европске мажуро асоцијације Ален Шћуриц, који је данас обишао терен дајући успут смернице за даље припреме.

‒ Изузетно сам задовољан, могу рећи и више него задовољан. За сада све изгледа врхунски, људи су врло кооперативни, све службе које је председник Исидор поставио функционишу максимално. Мислим да су људи које је поставио на те позиције изузетно елоквентни и способни спровести целу организацију и у овом моменту имам само речи хвале – рекао је Шћуриц и додао да је целокупна организација дефинисана и да су данас подељена конкретна задужења.

Председник Исидор Крстић каже да су организацију озбиљно схватили и да организационо тело оформљено за ту прилику све време посвећено ради на реализацији.

‒ Доста смо одрадили и досад нисмо евидентирали неке битније проблеме – каже Крстић, додајући да су на данашњем састанку разјашњене неке мање недоумице.

Манифестација, која ће се одржати од 5. до 9. септембра, Сокобањцима ће, осим профита, донети и добру промоцију. Стога је овај међународни скуп велики изазов и добра прилика да се привуку нови туристи.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + 10 =