Veliko interesovanje za „Pidžame”

Društvo

Premijera predstave „Pidžama za šestoro”, po tekstu francuskog pisca Marka Kamelotija, Amaterskog „SB” pozorišta, rasprodata je i pre nego što su karte zvanično puštene u prodaju. Veliko interesovanje publike vladalo je i tokom pripreme predstave, pa na neki način i ne čudi činjenica da karata više nema. U predstavi glumi šest glumaca sokobanjskog pozorišta, a režiju potpisuje Nenad Stanisavljvić koji igra i jednu od uloga.

‒ Bio je pravi izazov raditi na ovaj predstavi, pre svega jer sam se prvi put našao u ulozi reditelja, ali i zbog činjenice da predstava sobom nosi i određenu dozu provokacije, što do sada publika nije mogla da vidi u predstavama našeg pozorišta. U ime cele ekipe se zahvaljujem svima koji su pomogli u pripremi predstave. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo premijeru ‒ kaže Nenad Stanisavljević.

„Pidžama za šestoro” počiva na nizu zabuna koje nastaju zbog zamršenih ljubavnih odnosa i zbog nepredviđenih situacija i nesporazuma koje glavne likove dovode u nerešivu situaciju.

Predstava će biti izvedena u nedelju, 13. oktobra u hotelu „Moravica” sa početkom u 20 časova.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × two =