Вечерас почиње „Мини пич” лига у малом фудбалу

Спорт

Спортско рекареативни центар „Подина” у сарадњи са Спортским савезом општине Сокобања организује „Мини пич” лигу у малом фудбалу. Лигу ће чинити 14 екипа из Сокобање и околних месних заједница.

– Оваква лига је већ постојала пре неких десетак година и ми смо дошли на идеју да је поново активирамо. Нисмо очекивали овако велики број екипа и пријатно смо изненађени – каже Милош Крстић, директор СРЦ „Подина”.

Како сазнајемо, организација овакве лиге има за циљ да активира људе са територије општине Сокобања, у овом периоду када нема спортских активности. Ораганизатор је припремио награде и пехаре за најуспешније екипе и појединце. Сви мечеви биће одигравани на мини пич терену на „Подини” уторком и средом, и суботом и недељом, у вечерњим терминима под светлима рефлектора.

Правила игре остају иста као у „Ноћном турниру”, играће се два пута по петнаест минута, а свака екипа на терену бројаће по четири играча плус голман. Биће одиграно 13 кола, свако са сваким, у јесењем делу, а након зимске паузе и договора са представницима екипа, на пролеће ће бити одигран и пролећни део првенства.

Програм одигравања мечева почиње у 19 часова а вечерас ће се састати: РудариСлога у 19 часова, у 19:40 СлеменБуразенгије и у 20:20 БањицаВетерани.

Сутра од 19 сати снаге ће одмерити КМФ ОзренТршави, од 19:40 ОмладинацСоко М, од 20:20 ПрофесориВатрогасци и 21 час РесникМБ Комерц.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 5 =