Рекреативна лига у малом фудбалу

Друштво Спорт

У организацији Спортског савеза општине Сокобања, Фудбалског савеза општине и Спортско-рекреативног центра (СРЦ) „Подина” за десетак дана почињу такмичења у оквиру рекреативне лиге у малом фудбалу.

За разлику од лиге рекреативаца која је била организована пре пандемије изазване вирусом-ковид 19, овог пута такмичари ће бити подељени у две категорије и то у зависности од година старости, тако да ће фактички постојати две лиге. У оквиру једне, такмичиће се учесници до 40 година старости а у оквиру друге они преко четрдесет година, дакле ветерани.

Милош Крстић, директор СРЦ „Подина” каже да ће се лига састојати из три дела. Први део, играће се на мини пич теренима Спортског центра у вечерњим терминима. Други, за време школског распуста, у спортској хали Средње школе „Бранислав Нушић” и трећи на пролеће, поново на мини пич теренима.

Организатори обезбеђују судије и терене а такмичења ће се одвијати без наплате котизације и без наградног фонда.

− Ми као представници организатора ове рекреативне лиге, трудили смо се да направимо распоред такав да се утакмице одвијају у терминима када нема других активности и да управо у том периоду покушамо да активирамо што више мештана да се баве спортом, рекреирају и друже − рекао је Крстић.

Сви заинтересовани за учешће у Рекреативној лиги малог фудбала општине Сокобања, могу се пријавити у просторијама СРЦ „Подина”, Спортском савезу општине Сокобања, или на број телефона 064-855-3366.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − 6 =